contact@zeilenwereldwijd.nl   |    +31 6 20553904

Flottielje zeilen in Spanje

Flottielje zeilen in Spanje, start vanuit basis Palma de Mallorca.


uitzicht van strandZeil in flottielje vanuit Palma de Mallorca en ontdek prachtige baaien met een aangename zeilwind in de zomer. De mijlenvreters kunnen rond Mallorca zeilen als het weer het toelaat.

Meer informatie over deze nieuwe flottielje in Spanje vindt u hieronder.
Het kan in de hoogseizoen maanden juli en augustus drukker zijn dus boek op tijd, dan heeft u de grootste keus in zeiljachten en de maximale vroegboek korting!!

Zeil met ons mee in flottielje met basis Palma de Mallorca in Spanje!!

Wij hebben deze flottielje 2 jaar persoonlijk begeleid, nu zeilt u met een ander gezellig en enthousiast Nederlands stel.

Indien u zonder zeilervaring wilt meezeilen dan kan dat ook. Met een schipper aan boord kunt u ook genieten van het prachtige Mallorca!

Bekijk hier het actuele weer voor uw flottielje zeilvakantie in Spanje:


Flottielje zeilen in Spanje, Mallorca ontdek het natuurpark Cabrera.
Zeil mee op deze nieuwe flottielje bestemming. Afgelopen 5 jaar hebben we veel leuke prachtige rotsen noord Mallorcaklanten ontmoet op onze flottielje in Sardinië en hele positieve reacties ontvangen. Maar vonden het tijd voor een nieuwe flottielje bestemming en vanaf 2016 kunt u met ons mee op deze nieuwe flottielje bestemming.

We zeilen in Mallorca van half juni tot half september en uit ervaring weten we dat de schoolvakanties snel volgeboekt zijn. We nemen maximaal 8 schepen mee in de flottielje.

Mallorca is een prachtig zeilgebied met een internationale uitstraling.

Wilt u komend jaar met ons mee flottielje zeilen in Mallorca? Boek dan zo snel als mogelijk, want dan heeft u alle keus om uw zeiljacht uit te kiezen en krijgt u de hoogste korting!

Klik op Mallorca hiernaast en lees meer over onze flottielje.

schepen voor anker MallorcaGa met ons mee en laat u verrassen door dit geweldige zeilgebied in Mallorca!

Boek nu uw zeilvakantie!