contact@zeilenwereldwijd.nl   |    +31 6 20553904

Huur een jacht met schipper, of ga meezeilen.

We hebben hele luxe schepen met schipper en hostess en kok, maar u kunt ook meezeilen op een schip waarbij u zelf de handen uit de mouwen moet steken!

Nieuw meevaren aan boord van een klassiek zeiljacht!

Jacht met schipper

Er zijn twee mogelijkheden:

  • U huurt zelf een schip en huurt er een schipper bij die het schip zal zeilen. Hierbij bepaalt u samen met de schipper de route en plekjes waar u heen gaat.
  • U zeilt mee op een schip waar al een schipper aan boord is. Meestal is dit zijn eigen schip.
Wij kunnen ook luxe meezeilvakanties voor u organiseren. Bijvoorbeeld op een klassiek jacht aan de Cote d'Azur of een Grand Soleil in Mallorca of een luxe catamaran in de Seychellen.

Vertel ons uw wensen en wij zoeken voor u het schip dat het beste bij u past.

Persoonlijke schipper op uw jacht


De eerste mogelijkheid is eigenlijk de meest interessante en ontspannen wijze van varen. U geniet van het varen terwijl de schipper het jacht vaart.
Wilt u helemaal genieten dan kunt u een kok of hostess daarnaast in huren. Meestal wordt er ’s avonds aan wal gegeten, waardoor u tegelijkertijd kunt genieten van de locale sfeer van de kustplaats.
De kosten voor het huren van de schipper liggen tussen de 100 en 200 euro per dag. Daarnaast verblijft de schipper aan boord en krijgt dus ook kost en inwoning. Als u hiervoor kiest, houd hier dan rekening mee bij het boeken van uw schip: uw schip heeft dan immers een extra slaapplaats nodig.

Te gast aan boord
De tweede mogelijkheid geeft u een hele andere ervaring. U bent gast aan boord en het kan zijn dat er naast u meerdere gasten aan boord zijn, waarbij het kan zijn dat u een hut deelt. Deze beslissing ligt bij de schipper, hij neemt hierover de beslissingen.
Immers, hij is verantwoordelijk voor het schip en alle opvarenden. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een hut alleen te boeken.

Meezeilen of huur een zeiljacht met schipper

Afhankelijk van het schip waarop u meevaart zult u met een aantal gasten aan boord verblijven. Er zijn 2 of 3 tweepersoonshutten, een ruime salon en kombuis, en één of twee toilet/douche combinaties. De kuip is ruim zodat iedereen lekker buiten kan zitten.
De jachten zijn compleet uitgerust, ze voldoen aan alle veiligheidseisen en zeilen snel en comfortabel.

Meezeilen aan boord van een klassiek zeiljacht van 38 of 54 meter, een prachtige zeilcruise!

Nu, nieuw speciaal zeilen voor 50+, ontmoet nieuwe mensen en beleef een fantastisch avontuur!

Waar kunt u meezeilen?
In Turkije, Fethiye, Bodrum of Marmaris. In Griekenland, het Lefkasgebied, Skiathos of Kos en Santorini special. Italie vanuit Sardinie. NIEUW in MALLORCA vanuit Palma de Mallorca. Kroatie vanuit Pula of Zadar. De Canarische eilanden, NIEUW in LANZAROTE, maar ook op een gulet kunt u meezeilen.

Staat uw bestemming er niet bij, vraag het ons en wij gaan voor u op zoek.

Griekenland:
Huur een luxe jacht Swan 80 met crew in Griekenland
Meezeilen vanuit Kos, diversen routes let op Santorini special
Meezeilen vanuit Corfu
Meezeilen vanuit Skiathos
Meezeilen met het moederschip van de flottielje in Griekenland

Italie:
Diversen leuke meezeilreizen in Italie
Heerlijk genieten, zeilavontuur met schipper voor mensen zonder zeilervaring. U huurt het schip prive!
Meezeilen met het flottielje moederschip. Single boekingen mogelijk!

Kroatie:
Meezeilen vanuit Zadar en beleef de prachtige omgeving.

Canarische eilanden:
Meezeilen, 1 week of 2 weken op een luxe catamaran
Meezeilen vanuit Lanzarote

Belize:
Meezeilen met een luxe catamaran met schipper in Belize

Zeilinstructie
Wilt u meer dan alleen meezeilen, dan kunt u als extra een zeilinstructie boeken. Afhankelijk van waar u gaat meezeilen is daar een eigen programma voor. De zeilinstructie kan afgestemd worden op de kennis die u nodig heeft om de volgende keer in de flottielje mee te kunnen varen.

Wie zeilen er mee?
Over het algemeen zijn de deelnemers sportief en avontuurlijk ingesteld, houden van zeilen en/of willen het zeilen in de praktijk leren. Er zijn geen duidelijke leeftijdsgrenzen. De deelnemers boeken als stel of individueel.
Van de deelnemers wordt verwacht dat ze de handen uit de mouwen steken. U helpt mee de zeilen hijsen, strijken, reven, aanleggen, afvaren, maar ook afwassen en de boot opruimen.

Wat kost het?
Meezeilen kan vanaf 490 euro per persoon per week. Afhankelijk van het jacht dat u kiest.

Wilt u meer weten over meezeilen, ook in andere landen, neem dan contact met ons op zodat wij het juiste meezeilschip voor u kunnen vinden.

Boek nu uw zeilvakantie!