contact@zeilenwereldwijd.nl   |    +31 6 20553904

Zeilen in de Caribbean

Caribbean Jachtverhuur

Zeilen in de Caribbean, ontdek het Caribische gebied per zeiljacht, een droombestemming!


Ankeren voor uw eigen witte zandstrand. Duik in de warme turquoise zee om te snorkelen tussen de kleuren van de regenboog van een koraalrif. Ontspan met een rum punch sundowner op het dek van uw schip, terwijl u geniet van een prachtige zonsondergang.
Een van de twee mooiste bestemmingen ter wereld!
kaart met bestemmingen in Caribisch gebied
Beschikbare zeiljachten

Het Caribische gebied is een van wereld’s beste zeilgebieden met zeer aangename omstandigheden.

Heerlijke temperaturen, glashelder water, mooie ankerbaaien en ‘Bounty stranden’.
Let wel op, in het orkaan seizoen kunt u geen schip huren. Deze periode vangt einde zomer en vroege herfst aan!

In dit gebied kunt u rekenen op een constante oostelijke passaatwind van 4 tot 6 Beaufort. Op zee kunt u soms een tropische regenbui tegenkomen, maar die zijn gelukkig meestal van korte duur.

Het Caribische gebied is verder ontwikkeld op zeilgebied dan de Middellandse Zee omdat het invulling geeft aan de hoge eisen van de Noord Amerikanen.
Het biedt in de winter meer variatie dan iedere andere zeil bestemming. De aanbieders zijn heel flexibel en u kunt de start of eind dag zelf kiezen en ook de duur van uw vakantie.
Alleen de Seychellen, Tanzania, Thailand en Great Barrier Reef in Australie bieden een zelfde soort zeil beleving aan in de Noordelijke winter.

Let op, de vluchten zijn lang (minimaal 9 uur), over het algemeen kostbaar en er gaan rechtstreekse vluchten naar enkele bestemmingen – Antigua, Martinique, Cuba en Grenada.
De andere bestemmingen vergen minimaal een overstap.

Bekijk hier de actuele windverwachting voor uw zeilvakantie in het Caribisch gebied:Wij bieden de volgende bestemmingen aan:jachtverhuur Cariben Wij vinden Martinique een bijzonder aantrekkelijke bestemming. Het is eenvoudig te bereiken via Parijs tegen een redelijke prijs, en het aanbod aan jachten is indrukwekkend en goed geprijsd.
Beide Franse eilanden zijn minder Amerikaans en meer Europees.

Cuba is ook een interessante nieuwe optie en u kunt er tegen acceptabele kosten met een chartervlucht komen.

Belize is een droombestemming voor het zeilen met een catamaran binnen het op één na grootste koraal rif ter wereld. De reis om er te komen is al een belevenis op zich.

De Engelstalige bestemmingen, Antigua en Grenada kunt u rechtstreeks bereiken. De kosten van de vlucht zijn redelijk.

De BVI worden door veel zeilers als mooiste zeilgebied ervaren. Om deze BVI te bereiken dient u met minimaal een overstap rekening te houden.

Vraag vrijblijvend advies voor uw zeilvakantie!