contact@zeilenwereldwijd.nl   |    +31 6 20553904

Garantie en zekerheid

Wij zijn verzekerd bij Yacht-Pool. Als wij failliet gaan zorgt Yacht-Pool ervoor dat uw vakantie gegarandeerd blijft.

Yachtpool logoOm uw aanbetaling veilig te stellen werken wij voornamelijk met bedrijven die aangesloten zijn bij Yacht-Pool. Yacht-Pool keert uw aanbetaling uit wanneer de verhuurder failliet gaat.

Een andere mogelijkheid die wij bieden is om een verzekering af te sluiten maar of u een verzekering wilt afsluiten is uw eigen keuze. Wij kunnen dat niet voor u beslissen. Als u zich niet prettig voelt bij het lopen van een bepaald risico, zoals bijvoorbeeld de borg, dan kunt u dat verzekeren, maar u beslist dat zelf.
De meest afgesloten verzekering is de borgverzekering ook wel gevolgschade / waarborgsom verzekering of Charter waarborgsom verzekering genoemd.

Een uitstekende verzekering is de Unigarant Vaarvakantiepolis, een prima manier om bijvoorbeeld de waarborgsom of annulering te verzekeren. Meer informatie daarover vindt u op een aparte pagina op één van onze andere sites. Ga naar de informatie over de Vaarvakantiepolis

Ook het Duitse bedrijf Yacht-pool bied mogelijkheden, onder de volgende link vindt u alle informatie over de Yachtpool verzekeringen die wij bieden, zoals de borgverzekering.

Ga direct naar het aanvraagformulier.

Ten onrechte wordt vaak aangenomen dat het SGR of andere garantiefondsen in Nederland die kosten op zich nemen. Echter enkel wanneer de agent in Nederland failliet gaat keren zij uit. De Duitse verzekeringsmaatschappij Yacht Pool is in dit opzicht baanbrekend bezig.

De volgende verzekeringen worden door Yacht-Pool aangeboden:
Charter-Waarborgsom verzekering
Charter Annuleringsverzekering
Schipper aansprakelijkheid verzekering
Schipper rechtsbijstand verzekering
Schipper ongevallen verzekering
Inbeslagname verzekering
Charter gevolgschade verzekering

Meer informatie over deze verzekeringen kunt u hier lezen!

Boek nu uw zeilvakantie!