contact@zeilenwereldwijd.nl   |    +31 6 20553904

Gulet vakantie in Spanje

Voor alleen reizende, stellen, families of kleine groepen vrienden
Wekelijks vertrek van Mei tot Oktober

De traditionele Gulets varieren in lengte van 19 tot 25 meter, beschikken over 4 tot 6 dubbele cabines (met 8 tot 12 bedden), elke cabine heeft zijn eigen prive douche / toilet ruimte met heet en koud water.
Ieder schip beschikt over Vhf, stereo en bijboot. De bemanning bestaat uit de Kapitein, de kok en matroos. Alle cruises bieden ‘full board’ en de kok aan boord serveert heerlijke nationale en internationale gerechten.

Aan boord bevindt zich een bar waar de gasten hun favoriete drankje vinden. Gelimiteerde bagage in een tas wordt aangeraden en harde koffers zijn uit den boze (vanwege het lastige opbergen en eenvoudige toegang tot uw cabine).
Rubber of plastic schoenen / sandalen zijn comfortabel om te dragen aanboord.

Inschepen en ontschepen voor de beschreven cruise vindt plaats in Ibiza voor een cruise langs Ibiza en Formentera.


De Balearen zijn een eilanden groep in de Westelijke Middellandse Zee en de bekende eilanden Ibiza en Formentera zijn een waar paradijs met hun fijne witte zandstranden en vele natuurparken.
De flora en fauna is nog maagdelijk ondanks de sterke groei van het toerisme. Dit is met name interessant voor de reiziger die naast plezier ook in contact met de natuur wil komen.

Ibiza en Formentera, de eilanden van de dennenbomen, zijn eilanden met veel planten, vijgenbomen en olijven.


De zee is rijk aan vis en het heldere water biedt de gelegenheid om de grotten met prachtige stranden te ontdekken.
Uiteraard kunt u heerlijk eten, met een verscheidenheid aan visgerechten. Ook is er veel vertier en een uitbundig nachtleven, drukke cafés en bars naar ieders keus. U kunt feesten tot in de ochtend.

Ibiza is het drukste en bekendste eiland van de Balearen, in het bijzonder vanwege zijn legendarische nachtleven. De natuurlijke schoonheid en het adembenemende landschap staan in de schaduw van het extravagante nachtleven. Maar de heldere zee, stranden, prachtige natuur en de heerlijke zon liggen klaar om ontdekt te worden.
Vroeger werd Ibiza het eiland van het zout genoemd vanwege de zout vlaktes. Tegenwoordig is het een Nationaal park. Door het warme klimaat is het ideaal voor de strand liefhebbers. Het is een genot om rond te wandelen in Sa Penya, het centrum van de oude haven van Ibiza. Vol met traditionele winkels, steegjes en een labyrint van straten.

Formentera rijk aan witte stranden is een van de mooiste bestemmingen van Europa, dankzij de natuurlijke schoonheid van het landschap.
Overal op het eiland is er zicht op de zee en de kust is bezaaid met kleine verborgen baaien, sommigen met grotten. Dit kleine paradijs kan men beschouwen als het tegenovergestelde van Ibiza: het is een oase van rust zonder de excessen van het vlakbij gelegen Ibiza.
De overnachting vindt meestal plaats op een ankerplek, er is dan gelegenheid om van boord te gaan met de bijboot tenzij anders aangegeven. De cruise maakt ook korte stops in havens om de watervoorraad aan te vullen.

Prijs vanaf 850 euro per week per persoon, meevaren op een Gulet in Ibiza
Prijs in euro
Mei en Oktober 850 euro
Juni en September 1.050 euro
Juli 1.100 euro
Augustus 1.260 euro
Prijs inclusief:
 • accommodatie in dubbele cabine met eigen badkamer
 • Halfpension: ontbijt en 1 maaltijd per dag
 • Bemanning en service aan boord
 • beddengoed, handdoeken

 • Prijs exclusief:
 • diner aan boord (op verzoek)
 • Dranken (dranken kunt u bij de bar aan boord bestellen, deze rekent u af voor dat u het schip verlaat)
 • Havengeld verdeeld over de gasten
 • excursies aan land
 • fooi en persoonlijk extra's
 • extra brandstof generator en buitenboordmotor
 • eindschoonmaak kosten 40 euro per cabine
Administratie kosten 35 euro per persoon
Toeslag eigen hut privé 50 %

Wilt u meer weten over het meezeilen op een gulet, neem dan contact met ons op en wij sturen u vrijblijvend een offerte toe.

Boek nu uw zeilvakantie!